Nagłówek strony

Pożyczka na kształcenie to pieniądze na studia podyplomowe, szkolenia, certyfikaty i inne

Intro strony

Nie kalkuluj już kosztów.

Zacznij naukę z naszą pożyczką.

złóż wniosek lub dowiedz się co możemy Ci zaoferować

Czym jest projekt Open?

To nieoprocentowane pożyczki na kształcenie ustawiczne osób dorosłych. Pożyczkobiorcy nie ponoszą żadnych kosztów związanych z ich udzieleniem. Pożyczki mogą zostać wykorzystane na podnoszenie kwalifikacji i rozwój kompetencji w placówkach edukacyjnych Polski i krajów Unii Europejskiej.

O pożyczki ubiegać się mogą osoby pełnoletnie, zamieszkujące terytorium Polski, posiadające pełną zdolność do czynności prawnych. Uzyskane środki finansowe mogą zostać przeznaczone na studia podyplomowe, kursy, szkolenia oraz inne formy kształcenia osób dorosłych (za wyjątkiem studiów I, II i III stopnia), trwające nie dłużej niż 24 miesiące.

zobacz wszystkie

14 2019

WSTRZYMANIE NABORU WNIOSKÓW z dniem 23.08.2019 godz. 23:59

Informujemy, że w związku z wyczerpaniem środków finansowych przewidzianych w ramach podstawowego naboru do projektu Fundusz „Ogólnopolski Program Edukacji Naukowej”, w dniu 23.08.2019 o godzinie 23:59 zostanie wstrzymany nabór wniosków. Wszystkie zarejestrowane wnioski do dnia 23.08.2019 do godziny 23:59 zostaną przez nas rozpatrzone. Jednocześnie prosimy o cierpliwość, w związku z możliwością wydłużenia procedury oceny wniosków. O wznowieniu naboru wniosków poinformujemy z odpowiednim uprzedzeniem. Mamy nadzieje, że wszystkie osoby zainteresowane naszym Projektem, będą mogły wziąć w nim udział w jak najbliższym czasie w ramach dostępnych środków, pochodzących ze spłat dotychczas udzielonych pożyczek.

14 2019

Ważna informacja dla osób, którym udostepniono w narzędziu aplikacyjnym umowy pożyczkowe do podpisu

W związku z tym, iż Fundacja chce doprowadzić do finalizacji każdego wniosku przypominamy wszystkim uczestnikom projektu, którym dotychczas zostały w narzędziu aplikacyjnym udostępnione umowy pożyczkowe, o konieczności odesłania na adres Fundacji kompletnej umowy pożyczkowej, zgodnie z komunikatem otrzymanym w momencie udostępnienia umowy.